RMAATJES jouw partner in ICT

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Goed onderwijs wordt steeds afhankelijker van een goede ICT-ondersteuner. Hoewel ICT essentieel is voor het onderwijs, is het beheren ervan niet bepaald de core business van een school. Niet voor niets kiezen steeds meer scholen ervoor om cruciale ICT-voorzieningen uit te besteden. Met onze ICT-oplossingen kies je voor een professionele ICT-partner met jarenlange ervaring in het onderwijs. Wij zorgen dat jouw leerlingen en leerkrachten kunnen werken zonder technische problemen. Tevens bieden wij snelle en betaalbare reparatieservices aan zodat je niet meer afhankelijk bent van de lange wachttijden en verrassend hoge kosten van de leveranciers. Wij zijn er om je leven makkelijker te maken!

RMAATJES is gericht op totale ontzorging. Met de unieke combinatie van passie voor IT en praktijkervaring uit het onderwijs weten wij ons goed in te leven in wat de leerkracht nodig heeft. Wij nemen met liefde de IT-zorgen van onze klanten volledig uit handen en realiseren een passende ICT-oplossing. Of dat nou betekent dat je de gehele week een IT professional achter de hand hebt voor alle technische problemen of dat je op zoek bent naar een ICT-partner die periodiek de computers onderhoud. Van advisering, tot uitvoering en onderhoud. Ons team helpt je graag.

Wij weten hoe hoog de druk is in het basisonderwijs en hopen door middel van onze expertise deze enigszins te kunnen verlichten.

RMAATJES helpt je online en op locatie

Wij willen het leven van onze klanten en leerkrachten makkelijker maken, maar niet onpersoonlijker. Daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Dat betekent geen onduidelijke keuzemenu’s of lange telefonische wachtrijen, maar gewoon even bellen of appen met een van onze IT professionals. Uitstekende service zit hem niet alleen in snelheid en betaalbaarheid, maar ook in vriendelijkheid en persoonlijkheid. Hier is ons team elke dag mee bezig.

Ervaar je technische problemen? Of heb je advies nodig en wil je graag een van onze IT professionals spreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.