Ontdek de vrijheid van keuze bij het kopen van een Chromebook!

Overweeg je als school een nieuwe Chromebook aan te schaffen? Dan heb je waarschijnlijk één belangrijke vraag: Moet je de Chromebook alleen bij de aanbieder van je leeromgeving kopen? Het antwoord is simpel: Nee, dat hoeft niet!
 
Het is slim om rond te kijken en te zien of je elders een betere deal kunt vinden. Er zijn veel opties beschikbaar en het kan de moeite waard zijn om te kijken of je dezelfde Chromebook elders voor een lagere prijs kunt vinden.
 
Zodra je je nieuwe Chromebook hebt, wil je natuurlijk dat deze gemakkelijk kan worden toegevoegd aan je leeromgeving. Gelukkig ben je niet gebonden aan een specifieke verkoper. Met je “enroll” account voeg je de Chromebook zonder gedoe toe aan je leeromgeving.
 
Heb je een extra beheerlicentie nodig? Geen zorgen! Het is eenvoudig om een extra licentie te verkrijgen. Koop een Chrome Education Upgrade in onze webshop of voeg gewoon een Chrome Education Upgrade toe aan je aankoop, en de licentie wordt moeiteloos geïntegreerd in je beheeromgeving.
 
Het proces is makkelijk en effectief. Na het toevoegen van de beheerlicentie kun je de Chromebook inschrijven op je leeromgeving met je “enroll” account.
 
Conclusie: Laat je niet beperken tot één verkoper. Ontdek de vrijheid van keuze en flexibiliteit bij het kopen van je Chromebook of een ander apparaat.