Wie zijn wij?

RMAATJES heeft unieke en innovatieve ICT-oplossingen voor iedereen in het onderwijs. Onze service is gericht op het ontzorgen van technische problemen. Dat betekent geen lange telefonische wachtrijen, onduidelijke keuzemenu’s en torenhoge reparatiekosten. Wij geloven nog echt in behulpzaamheid en daarom komen we graag bij jouw school langs om het probleem te verhelpen.

Wij van RMAATJES weten hoe vervelend het kan zijn als een apparaat midden in de les uit valt en alleen al het aanmelden van de reparatie een tijdrovende klus is.
Ons team is er om jou zo snel mogelijk weer up en running te krijgen!

Voor wie zijn wij er?

Onze ICT-oplossingen bieden duidelijke voordelen voor iedereen in het basisonderwijs. Of je ons nou als technische hulptroepen, als onderhoudsploeg of reparateur nodig hebt, wij zetten service, kwaliteit en betaalbaarheid voor al onze klanten voorop.

Het verhelpen van technische problemen is voor leerkrachten vaak een vervelende en tijdrovende klus. Storingen kunnen onduidelijk zijn, wachttijden bij de helpdesk van de leverancier zijn vaak lang en dezelfde problemen komen keer op keer terug. Met RMAATJES als ICT partner kunnen leerkrachten makkelijk en snel om hulp vragen. Een appje of telefoontje is al genoeg om direct een afspraak voor de reparatie te maken. Zo kunnen onze klanten met een gerust gevoel les geven en weten zij vooraf precies wat ze moeten doen als ze tegen een technisch probleem aan lopen.

Hoe zijn wij ontstaan?

RMAATJES is geboren uit pure praktijk ervaring. Na jarenlang in en met het basisonderwijs gewerkt te hebben, weten wij als geen ander hoe vaak ICT problemen voor komen en hoe daar mee om wordt gegaan. Een leerkracht, aangewezen als ICT’er, mag vaak de kastanjes uit het vuur halen. Dat betekent dat hij naast het voorbereiden van de lessen, het geven van de lessen en het nakijken van proefwerken ook nog eens een totaal ander vakgebied onder zijn hoede moet nemen. Het lijkt een makkelijk karweitje om vastgelopen Chromebooks te resetten of audio problemen op te lossen, maar schijn bedriegt. De klusjes stapelen zich al snel op en de druk wordt hoger en hoger. Daar willen wij verandering in brengen. Met die gedachte als uitgangspunt, zijn we RMAATJES begonnen. Sindsdien werken we elke dag hard om zoveel mogelijk leerkrachten in het basisonderwijs te ondersteunen.

Ben jij op zoek naar een vriendelijke en ervaren ICT partner gespecialiseerd op het gebied van onderwijs? Dan is RMAATJES het bedrijf voor jou. Wij zijn er om je leven makkelijker te maken. Neem gerust contact met ons op.