Wat is de beste tijd om een Chromebook te kopen?

Het is gemakkelijk om de nieuwste en de beste Chromebook te kopen als de oude tegen problemen aan loopt, maar dat brengt nadelen met zich mee en een vervelende situatie. Daarom is het belangrijk dat u zich bewust bent van de staat van uw apparatuur en op tijd informatie inwint over de laatste markt trends. Dat kan u heel wat geld en hoofdpijn besparen.

Wij van RMAATJES zetten het even op een rijtje voor u. Dit zijn enkele van de beste momenten van het jaar om in 2022 een nieuwe Chromebook te kopen:

Wanneer nieuwe Chromebook modellen arriveren

Het laatste dat u wilt doen, is een hoge prijs betalen voor de nieuwste en de beste Chromebook, om er achter te komen dat dezelfde Chromebook twee weken later honderd euro goedkoper is. Daarom is het belangrijk om de timing in de gaten te houden. Er is namelijk een grote kans dat met de aankomst van nieuwe modellen, de voorgaande Chromebooks in prijs zullen dalen. Dat betekent dat u voor minder geld uw verouderde apparatuur kunt vervangen.

Heeft u vragen over de nieuwste Chromebooks? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wist u dat RMAATJES alle Chromebooks gebruiksklaar opleveren, al onze prijzen inclusief verzending zijn en we tot 15% korting geven op reparaties die buiten de garantie vallen?

Wanneer Google uw Chromebooks niet meer ondersteund

Het is van groot belang dat u in de gaten houdt tot wanneer uw Chromebooks ondersteund worden door Google. Indien uw Chromebooks namelijk niet meer ondersteund worden dan voldoen ze niet meer aan de AVG Wetgeving en loopt uw school risico. Alle informatie inclusief vervaldatums kunt u op de Google beleidspagina vinden. Wij van RMAATJES houden al onze scholen op de hoogte van de vervaldatums en zorgen ervoor dat de gegevens van de kinderen altijd beveiligd zijn. Maakt uw school namelijk gebruik van de Dell Chromebook 11(3180) dan vervallen de automatische updates per juni 2022 en is dit het moment om informatie in te winnen over het vervangen van uw apparatuur.

Heeft u vragen over de vervaldatums van uw Chromebooks? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Wist u dat RMAATJES op haar manier bijdraagt aan een duurzamere samenleving? Dat betekent dat plastic verpakkingen en meegeleverde boekjes gescheiden worden zodat deze later op de juiste manier kunnen worden gerecycled.

Zitten, opstarten en klaar

Ja, er valt véél te zeggen over de aanschaf van nieuwe apparatuur voor de gehele school. De grootte van zo een beslissing kan overweldigend zijn. Maar wanneer u een professionele ICT-partner heeft, gaat alles net even wat makkelijker. Een Chromebook gebruiksklaar maken kan een gedoe zijn, omdat u de licentie moet installeren en dan krijgt u weer gehannes met de nieuwe oplaadkar. Bij RMAATJES wordt alles voor u geregeld, zodat u en uw leerlingen gewoon kunnen gaan zitten en alleen maar op de startknop hoeven te drukken.